7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Cumhuriyet Yürüyüşü'ne onbinler katıldı

Cumhuriyet Yürüyüşü’ne binlerce öğrenci katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında yapılan yürüyüşe yoğun ilgi vardı. Yürüyüşe, Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Gazu Osman Paşa (GOP) Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Zehra Seyfikli, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Altınok, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı önünde başlayan yaklaşık 3 kilometrelik yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Törende konuşan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, ükemizin kalkınması gelişmesi ve daha ileri noktalara gitmesi için Türk Milleti olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğini ifade ederek "Bundan sonraki süreçte de çalışarak, daha çok çalışıp üreterek, ülkemizin daha ileri noktalara getirilmesini sağlayacağız. Atatürk ’Türk milleti milli birlik ve beraberlikle her türlü güçlüğü yenmesini bilmiştir" diyordu. Birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar devam ettirilmesi bizim elimizde olan ve korumamız gereken en önemli değerlerimizdir" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Atatürk Anıtı önüne Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Tokat Belediye Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selahattin Yıldırım ve kamu kurum kuruluşları çelenk koydu.

tokat
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 16:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?