7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Demirden güven tazeledi

DEMİRDEN, GÜVEN TAZELEDİ

Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Necmettin Demirden, güven tazeledi.

Türk Diyanet Vakıf Sen Tokat-Amasya Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu Öğretmenevi'nde yapıldı. Genel kurula katılan 89 delegeden 83'ünün oyunu alarak güven tazeleyen Demirden, önce diyanet çalışanı sonra sendikacı olduklarının altını çizdi. Haklı oldukları her yerde ve hak aramada destek olunmasını isteyen Demirden, “Dedikodu ve iftiradan uzak, Allah için sevip, Allah için terk eden yürekli ve cesur insanlar olalım. Allah'tan başka kimseden korkmayalım. Fitne katilden beterdir. Allah fitneyi uyandıranlara lanet eder. Biz diyoruz ki; bizler önce Diyanet çalışanıyız, sonra sendikacıyız. Hak aramada sendikacı, görevde Diyanetçiyiz” dedi.

Genel Kurula MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mustafa Önder, MHP İl Başkanı Murat Polat, MHP Merkez ilçe Başkanı Aydemir Baygın ile sendika üyeleri katıldı.

DEMİRDEN, GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2010 Cumartesi 18:39:00
Güncelleme :20 Aralık 2010 Pazartesi 13:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet canlı IP: 78.168.205.xxx Tarih : 25.12.2010 18:46:56

İŞTE BAŞKAN İŞTE SENDİKA:ADAM GİBİ ADAM NECMETTİN HOCAM;İTİDALLİ KENDİNE GÜVENEN TARAFSIZ,SİYASİ DEJENERASYONDAN UZAK BİR SİYASİ SAPTANTIYA GİRMEMİŞ DOĞRUDA BULUŞAN ÖN YARGISIZ TOKATIMIZIN YETİŞTİRDİĞİ AKİL ADAMLARDAN SÖZÜ SOHBETİ İLE TOPLUM ADAMI OLAN KİŞİLİKLİ PARTİLER ÜSTÜ GERÇEKTEN TOPLUMUZUN İHTİYACI OLAN SAĞDUYULU ÜLKESİNİ MİLLETİNİ SEVEN UZLAŞMACI,ALLAH İÇİN SEVİP ALLAH İÇİN TERK EDEN DEĞERLİ BİR İNSAN YOLUN AÇIK OLSUN DEĞERLİ KARDEYŞİM,KAMU SENDEKİ TARAFSIZ VE BİLGE TUTUMUNDA ÇOK İYİ SENİ TAKDİR EDİYOR HİZMETLERİNDEN DOLAYIDA TEŞEKKÜR EDİYORUM