7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Dikkatsizlik can alıyordu

Tokat’ta inşaat halindeki bir caminin bodrum katına düşen şahıs, feci şekilde yaralandı. Yaralı şahıs cami inşaatından güçlükle çıkartıldı.


İl Merkezi Behzat Bulvarı üzerinde bulunan Yavuz Selim Vakfı’na ait cami inşaatından akşam saatlerinde seslerin gelmesi üzerine çevredeki vatandaşlar, caminin bodrum katında yerde acılar içinde kıvranan bir kişi ile karşılaştı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Yardım ekipleri, ilk müdahaleyi cami inşaatında yaptı. Bu arada olaya müdahale etmek isteyen 112 Acil Yardım ekibi de karanlık nedeniyle büyük tehlike yaşadı. Bodrum katının merdivenlerini ararken karanlık nedeniyle son anda boşluğa düşmekten kurtulan ekip, yerde acılar içinde kıvranan Hacı Hüseyin Erdem’e (49) ulaşarak müdahale etti. Eli yüzü kanlar içinde kalan ve kıpırdayamayan Erdem’in acılar içinde bağırması, acil yardım ekibinin işini zorlaştırdı.


Kamera ışığı yardımıyla ilk müdahale yapıldığı esnada Erdem’in cep telefonu çaldı. Telefona cevap veren polis memuru, Erdem’in oğluna babasının kaza geçirdiğini söyledi. Daha sonra güçlükle sedyeye alınan Erdem, inşaattan çıkartılmaya çalışılırken, inşaatın iskelesi yardım çalışmalarını zorlaştırdı. İnşaat iskelesi arasından güçlükle çıkarılmaya çalışılan yaralı, vatandaşların da yardımı ile ambulansa taşındı.


Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı Hacı Hüseyin Erdem’in, yapılan muayenesinde kolunda çıkık, ayağında ise kırık tespit edildi. Başından da yaralı olan Erdem, hastanede tedavi altına alındı.

tokat
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2004 Salı 10:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?