7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Donan gölette feci son!

Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Koçay köyünde, üzeri yer yer buz tutmuş gölette oynayan iki çocuk, buzun kırılmasıyla gölete düştü. 12 yaşındaki Burak Düzenli'nin cesedine ulaşılırken, 15 yaşındaki Gökhan Bütün ise henüz bulunamadı.

Dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, komşu çocukları olan 12 yaşındaki Burak Düzenli ve 15 yaşındaki Gökhan Bütün oyun oynamak için birlikte evlerinden ayrıldılar. Çocukların uzun süre eve gelmemeleri üzerine aileleri aramaya çıktı.

Kayıp çocuklardan Gökhan Bütün'ün 18 yaşındaki ağabeyi Hüseyin Bütün, köy yakınlarındaki bazı bölümleri buz tutmuş göletin içerisinde bir ceset gördü ve diğer köylülerden yardım istedi. Köylülerin sudan çıkarttığı cesedin Burak Düzenli'ye ait olduğu anlaşıldı. Beraber oynamaya gittiği Gökhan Bütün'ün de suya düşerek boğulmuş olabileceği ihtimali üzerine yetkililere haber verildi.

Ancak havanın kararması nedeniyle gölette arama yapılamadı. Yarın sabah Tokat Sivil Savunma ekiplerinin gölette arama çalışması yapacağı belirtildi.

...
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 10:04:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?