7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Elçin Tokat'ta destek istedi

TESK GENEL BAŞKAN ADAYI ELÇİN TOKAT'TA DESTEK İSTEDİ

Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı ve TESK Genel Başkan adayı Demirhan Elçin, Tokat'ta genel başkanlık seçimlerinde destek istedi.

TESK'in 27 Eylül'de yapılacak olan genel kurulunda genel başkanlığa aday olan Demirhan Elçin, Sivas'tan Tokat'a geçti. TESOB Başkanı Mehmet Bekçi'yi makamında ziyaret eden Elçin, kolektif bir yönetim anlayışı isteği ile genel başkanlığa aday olduğunu söyledi. İdeallerin temsilcisi olduğunu ifade eden Elçin, "Konfederasyonda genel başkanlığa adaylığımı açıkladığım zaman dediğim gibi bugüne kadar hiçbir şekilde değişmeyen aynı mütevazı anlayışla, esnaf terbiyesiyle genel kurulda liyakatli, deneyimli,

başarılı arkadaşlarımızdan bir ekip oluşturacağız. Esnafın esnafı yönetmesi için inşallah 27 Eylül akşamı sandıklardan biz çıkacağız diye ümit ediyorum. 1. Dünya Savaşı'nda Artvin'den birçok insan düşmandan Tokat'a sığınmıştır. Ben de bugün bir Artvinli olarak Tokat'a sığındım. Ümit ediyorum ki daha önceden Artvinlilere açılan bu kucak bize de açılacak ve seçimde bayrağı burca diker, hep birlikte bu ülkenin esnaf ve sanatkarının sorunlarını çözeriz" dedi.

TESOB Başkanı Mehmet Bekçi ise, konfederasyon seçimlerinde Tokat'ın tek vücut halinde Demirhan Elçin'i desteklediğini ifade ederek, "Elçin'le 4 milyon esnaf ve yanlarında çalışan insanlarla birlikte yaklaşık 20 milyon insandan oluşan bir kitlenin daha iyi temsil edileceğine inancımız sonsuz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 17:10:03
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 17:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?