8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Emniyette kalite politikası

Tokat Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliği için "Kalite Politikası" ile çalışıyor. Bu anlamda yenilenen Tokat Emniyet Müdürlüğü ve web sayfası www.tokat.pol.tr adresinde, suç ve suçluyla mücadele konusunda alınması gereken bir çok tedbir yer alıyor.

Tokat İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, belirlemiş olduğu ’kalite politikası’ olan "Sürekli yenilenen hizmet anlayışıyla, yasalarla verilen görevleri, suç ve suçluyla mücadelede, toplumun desteğini alarak, huzur ve güven ortamını kalıcı hale getirmektir" anlayışı içersinde hizmet veriyor. Bu anlamda toplam kalite yönetimine büyük önem vererek hizmette başarıyı ’sıfır hata’ olarak kabul eden Çınar, toplam kalite yönetimini; bir kurumda verimliliğin maksimum düzeye çıkarmak, sıfır hatayla yaklaşmak ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti tatmini sağlamak için benimsemesi gereken ve kurum içi tam katılım sağladığı bir yönetim anlayışı olarak kabul ediyor. Bu anlamda halktan büyük destek alan Emniyet Müdürü Çınar, suç ve suçluya karşı mücadelede etkili bir yol izliyor. Tokat’ta kısa sürede huzur ve güven ortamını sağlayan Çınar, yenilenen web sayfası ile de suç ve suçluya karşı amansız mücadelesini sürdürüyor.

Tokat Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından yenilenen web sayfasında oto hırsızlarından, kapkaç, dolandırıcılık ve yankesicilere karşı alınacak önlemlere, terörle mücadele, yüksek teknolojinin organize suç örgütleri tarafından kullanılması, uyuşturucudan kurtulma yolları ve cinsel taciz suçlarına karşı alınması gereken bir çok tedbir ve aydınlatıcı bilgilere yer veriliyor. Yankesicilik türü yapılan hırsızlıklar; Tırnakçılık, Muslukçuluk, Pislikçilik, Tavcılık, Zarfçılık gibi maddeler halinde sıralanıyor. Bu tür yankesicilik olaylarına karşı alınması gereken tedbirler ve yankesiciliğin nasıl işlendiğine dair bilgilerin yer aldığı sitede ayrıca Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan bazı işlemler yer alıyor.

Yenilenen web sayfasında ayrıca uyuşturucu ve terörle mücadelede ailelerin dikkatli olması gereken konular ve uyuşturucu tacirlerinin av bulmak için izledikleri yollar, terör örgütlerinin amacı ve terörün nedenleri konusunda geniş bilgiler bulunuyor.

tokat
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 10:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?