7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Engellilere akülü araç

TURHAL'DA ENGELLİLERE AKÜLÜ ARAÇ

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, bedensel engelli vatandaşların huzurlu bir hayat sürmeleri ve çarşıda pazarda rahat ve kimseden yardım almak zorunda kalmadan gezebilmelerini sağlamak amacında olduklarını söyledi.

AK Parti Turhal İlçe Başkanlığı'nın girişimleri ve AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Osman Demir'in destekleriyle temin edilen 3 adet akülü engelli aracı Turhal Ortopedik Engelliler İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören engelli öğrencilere teslim edildi. AK Parti Turhal İlçe Başkanı İzzet Bozduman, engellilerin toplumun ayrılmaz birer parçası olduğunu ve onları görmezden gelmeden, yaşam şartlarını en iyi duruma getirmek adına imkalar ölçüsünde gayret göstermenin başlıca görevleri olduğunu söyledi. Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ise belediye olarak engellilere ayrı bir önem verdiklerine dikkat çekti. Başkan Gözen, her insan bir engelli adayı olduğunu ifade ederek, "Engellilerimiz için Turhal Belediyesi olarak otuzun üzerinde tekerlekli sandalye dağıtmıştık. Bunlara ek olarak daha sonra da dört adet akülü araç temin ederek engellilerimize vermiştik. Şimdi ise AK Parti Turhal İlçe Başkanı İzzet Bozduman, İlçe Teşkilatımız ve milletvekillerimizin de katkılarıyla bu üç yeni araç geldi. Bu araçları da engelli yavrularımıza teslim ediyoruz. Amacımız onlarında huzurlu bir hayat sürmeleri ve çarşıda pazarda rahat ve kimseden yardım almak zorunda kalmadan gezebilmelerini sağlamaktır. Hükümetimizin, sizlerin, bizlerin, kısacası hepimizin görevi engellilerimize sahip çıkmaktır. Evlatlarımızın araçlarını hiçbir kaza yapmadan uzun yıllar mutlu bir şekilde kullanmalarını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından üç bataryalı engelli araçları Turhal Ortopedik Engelliler İlköğretim Okulu öğrencilerine Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ve AK Parti Turhal İlçe Başkanı İzzet Bozduman tarafından teslim edildi.

TURHAL'DA ENGELLİLERE AKÜLÜ ARAÇ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2010 Cumartesi 14:01:00
Güncelleme :19 Haziran 2010 Cumartesi 14:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhan kılıç IP: 188.58.142.xxx Tarih : 20.06.2010 20:20:25

Turhalımızda engellilere yardım edilirken Tokat mv Ş. Ayalan hastalarının hastalıklarını kendi şahsi çıkarı için kullanıyordu onu hatırladığımdan bu konuyu görünce çok sevindim ve mutlu oldum insanlıkta varmış dedim