8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Esnaf genel kurul yaptı

TOKAT ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ OLAĞAN GENEL KURULU

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, seçimlerin önümüzdeki düzenlenecek genel kurulda yapılacağını söyledi.

Grand Ballıca Otelinde Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu yapıldı.

Başkan Aydoğan, esnafın desteği ile Türkiye'nin sayılı kooperatifleri arasında yer aldıklarını, verilen destekler devam ettikçe de yaptıkları hizmetlerin katlanarak artacağını söyledi. Seçimlerin önümüzdeki yıl düzenlenecek genel kurulda yapılacağını ifade eden Aydoğan, "Seçim gündemi koyduran ve imza toplayan arkadaşlarımız dün akşam bir şey çıkmayacağını görünce "seçim olmasın" diye esnaflara mesaj attılar. İstesek seçim yapardık. 4 yıl için yeniden kararını çıkartırdık. Ama ben ve arkadaşlarım böyle bir fırsatçılığı etik bulmadığımız kendimize yakıştırmadığımız için seçimimiz gelecek yıl ki genel kurulumuzda. Ben buradan aday olacak herkesi şimdiden davet ediyorum. Böyle bir fırsatı ganimet bilen bir yapımız olmadığını esnafımız biliyor. Biz bir kez daha bunu tespit ve tescil ettirmiş olduk" dedi.

Genel kurulun yapıldığı salon dışında yaşanan gergiliği tasvip etmediğini belirten Başkan Aydoğan, "Maalesef böyle bir tatsızlık olmuş. Keşke olmasaydı. Ben genel kurul bittikten sonra öğrendim. İnşallah onu da telafi ederiz. Çok yakın arkadaşlar. Sanırım birbirlerine şakanın dozunu fazla kaçırmışlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 17:04:02
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 23:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?