3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Galatasaray sevinci!

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, Türkiye Kupası'nda, Galatasaray ile aynı grupta yer almaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Kura çekimini bazı yönetim kurulu üyeleriyle kulüp tesislerinde televizyondan izleyen Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, daha sonra, kurayı basın mensuplarına değerlendirdi.

Tokatspor'un Galatasaray, Medical Park Antalyaspor ve Elazığspor ile aynı grupta olmasıyla ilgili Yılar, kuranın hayırlı olmasını diledi.

Yılar, "Biz inandık, inancımızın sonucunda da 2 yıldır çok kötü günlerde bile çok mükemmel başarılara imza attık. Çok zor günlerde imkansızlıkları başardık" diye konuştu.

Türkiye Kupası'nda 5. turda Kayserispor'u eleyerek gruplara kaldıklarını anımsatan Yılar, şunları söyledi:

"Kupada Galatasaray ile aynı grupta olduğumuz için mutluyuz. Galatasaray buraya nasıl gelecek, misafir edebilecek miyiz ya da Galatasaray'ın gelmesiyle alakalı stadyumda neler yaşanacak, biletlerle ilgili neler olacak, bunları, yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber çok hızlı bir şekilde yapılandıracağız, oluşturacağız. Bunları karara bağladıktan sonra da muhakkak sizlerle paylaşacağız."

"Biz hiç hayal kurmadık ama inanırsak başaracağımızı biliyorum" diyen Yılar, "Biz inanırsak Süper Lig'de de oynarız. Sneijder, Drogba, buraya sırf kupada değil, lig maçlarında da muhakkak gelir. Tokat'ın bunu başarabileceğine, bu atmosferi koruyabileceğine ve bu gücü sağlayabileceğine inanıyorum." ifadesini kullandı.

AA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2013 Perşembe 10:49:57
Güncelleme :26 Aralık 2013 Perşembe 13:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?