7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

GOÜ rektörlüğüne yeni aday

PROF. DR. YILMAZ, REKTÖRLÜĞE ADAY

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güngör Yılmaz, GOÜ Rektörlüğü'ne aday olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Zehra Seyfikli, iki dönemdir yürüttüğü rektörlük görevini kasım ayında yapılacak olan seçimlerle yeni rektöre teslim edecek.

Yaklaşan seçimler öncesinde ise adaylığını açıklayan Prof. Dr Yılmaz, GOÜ'yü Türkiye üniversiteleri arasında ilk 20'de yer alan bir üniversite haline getirebilmek amacıyla yola çıktığını söyledi.

Üniversitede akademisyenlere daha çok araştırma yaparak daha fazla bilgi üreteceği verimli ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamayı hedeflediğini ifade eden Yılmaz, "Üreten insanların 'marifet iltifata tabidir' prensibinden hareketle mutlaka ödüllendirileceği bir yönetim anlayışına sahip olacağımızı ifade etmek istiyorum. Üniversitemizi daha çok tercih edilen, mensuplarımız arasında hiçbir ayırım gözetmeden, hiç kimseyi ötekileştirmeden daha kaliteli, üretken ve gelişmiş bir üniversite için, ortak akılla her şeyin en iyisini el ve gönül birliği içerisinde yapmak amacıyla, yapılacak olan rektörlük seçiminde sizin içinizden çıkan, üniversitemizin geçirdiği aşamaları bilen, 21 yıldan beri akademisyen sıfatıyla Tokat'a hizmet eden birisi olarak, sizlerin adayı olmaya ve sizlerle birlikte üniversiteyi en iyi şekilde yönetmeye talip oldum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 14:07:03
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 16:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
iyi IP: 78.166.46.xxx Tarih : 19.06.2010 17:53:36

Ali Kasap bekliyorduk ama fikir değiştirilip Güngör Yılmaz mı aday oldu