8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Hakemi Federasyon'a şikayet ettiler

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Arat, Ünyespor maçının, kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirterek, bu maçtan galibiyetle ayrılarak grupta play-off'a kalma şanslarını sürdürmek istediklerini söyledi. 

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, hafta sonu oynayacağı Ünyespor maçından galip ayrılarak evine 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Kulüp binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Arat, paly-off'a kalma şanslarının sürdüğünü belirterek, "Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Pazar günü takımımız, Ünyespor ile karşılaşacak. Ünyespor maçı, olmazsa olmaz maçlardan bir tanesi. Puan durumuna baktığımız zaman en alttan ikinci sıradayız. Puan ve puanlara ihtiyacımız var. Ümit ediyorum ki, takımımız bu maçtan 3 puanla dönecek. Ünyespor maçında cezalı olarak sadece Yasin bulunuyor" dedi. 

Pazarspor ile oynadıkları maçta yardımcı hakemin, bir futbolcuya küfür etmesi sebebiyle bu hakem hakkında şikayette bulunduklarını da kaydeden Arat, "Pazarspor maçı bittikten sonra yardımcı hakemle futbolcularımızın tartışması oldu. Yardımcı hakemin, futbolcumuza küfür etmesi nedeniyle biz buna adli olarak başvuruda bulunduk. Konuyla ilgili olarak takım avukatımız Futbol Federasyonu'na gerekli yazıları yazdı. O konuda işleme başlandı" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 11:03:17
Güncelleme :1 Kasım 2006 Çarşamba 11:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atilla bascuhadar IP: 85.107.117.xxx Tarih : 2.11.2006 20:02:18
spor kardeslik,centilmenliktir.Buraya kadar eyvallah ama tokatsprumuzun hakkinida yedirtmeyiz kimselere bunu herkes boyle bilsin.selamlar atilla bascuhadar basbakanlik denizcilik mustesarligi dis iliskiler muduru