8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Hakemler yemekte buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Tokat Şubesi Başkanı Hasan Şenel, amaçlarının Tokat ve Türk hakemliğine yeni isimler kazandırmak olduğunu söyledi. 

Tokat'ta, İl Futbol Hakem Kurulu ile Hakem ve Gözlemciler Derneği organizesinde açılan 'Futbol Aday Hakem Kursu'na eğitmen olarak katılan Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı ve MHK EPDK Üyesi Eğitimci Mevlüt Yerli onuruna Büyük Tokat Oteli'nde yemek verildi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Tokat Şubesi Başkanı Hasan Şenel, amaçlarının Tokat ve Türk hakemliğine yeni isimler kazandırmak olduğunu söyledi. Şenel, Tokat'ta hakem sayısının yetersiz olması sebebiyle merkez hakem kurulu ve ilk hakem kurulu tarafından ortaklaşa futbol aday hakem kursunu açtıklarını ifade ederek, "Kursumuza 31 kursiyer katıldı. 3 gün sürecek olan eğitimin sonunda sınav yapılacak ve yeni hakemlerimiz maç yönetmeye başlayacak. Artık günümüzde bir meslek olan hakemliği, bizde ilimizde de yaygınlaştırarak çıtayı yükseltmeyi hedefliyoruz. Bugün kurs hocamızın onuruna yemek verdik. Hocamızı Tokat'ta ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Yemeğe, Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı, MHK EPDK Üyesi Eğitimci Mevlüt Yerli, İl Gençlik ve Spor Müdürü M. Vejdi Ayça, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Eşiyok, Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Şube Başkanı Hasan Şenel, ASKF İl Temsilcisi Gürsel Yıldız, İl Futbol Temsilcisi Şahap Kural ve TÜFAD İl Temsilcisi Ercan Süsoy katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2006 Cumartesi 15:46:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?