25
Nisan
2024
Perşembe
TOKAT

Hırsızların yeni hedefi

Tokat'ta kent merkezinde bulunan 3 okula giren hırsızlar kantinlerde bulunan yaklaşık 2 bin lirayı çaldı. Kantini soyulan Fatih İlköğretim Okulu'nun yönetimi ise bugün yapılması planlanan yazılı sınavlarını iptal etti.

Kent merkezinde bulunan Fatih İlköğretim Okulu, Ali Osman Tepe Kardeşler Orta Okulu ve Şehit İbrahim Doğan İlköğretim Okulu'na dün gece giren hırsızlar, kantinlerde bulunan bulunan yaklaşık 2 bin lirayı çalarak kaçtıı. Bu sabah okullarının soyulduğunu fark eden yöneticiler durumu polise bildirdi.

İlk olarak Fatih İlköğretim Okulu'na giden polisler, okulun kantin bölümünde yaklaşık 1500 liranın çalındığını tespit etti. Kantin bölgesine güvenlik şeridi çeken olay yeri inceleme ekibi parmak izi aradı. Ayrıca aynı okulun müdür odasına girmek isteyen hırsızların odayı açamadıkları belirlendi. Okul yönetimi, bugün yapılması planlanan yazılı sınavları iptal etti. Polis daha sonra diğer hırsızlık olaylarının meydana geldiği diğer iki okulda da inceleme yaptı. Şehit İbrahim Doğan Orta Okulu'ndan da 450 lira çalan hırsızların yakalanması için polis çalışma başlattı.

..
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2013 Çarşamba 14:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?