7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Hızar parmağını kopardı!

GENÇ MARANGOZUN KOPAN PARMAĞI YERİNE DİKİLDİ

Tokat'ta genç marangozun kopan parmağı, başarılı bir operasyonla yerine dikildi.

Sanayi sitesinde bir marangoz atölyesinde çalışan 18 yaşındaki Fatih Boyraz, sunta keserken elini bir anlık dalgınlık sonucu hızar makinesine kaptırdı.

Sağ elinin yüzük parmağı tamamen kopan Boyraz'ın parmağı, GOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yaklaşık 4,5 saat süren başarılı bir operasyonla yerine dikildi. Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Umut Tuncel, hastasının elinde tüm parmakları içeren çoklu kesi ile yüzük parmağının uç kısmına yakın yerden tamamen kopmuş

olarak kendilerine geldiğini söyledi. Kısa sürede ameliyata alınan Boyraz'ın parmağının yerine başarı ile dikildiğini ifade eden Tuncel, hastanın parmağının yerine tutmuş şekilde dikildiğini söyledi. Tuncel, bu tür vakalarda hastanın kısa sürede hastaneye ulaştırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Boyraz ise, sunta keserken biranda parmağını hızara kaptırdığını ve kısa sürede hastaneye getirilerek ameliyata alındığını, tekrar sağlığına kavuşacağı için mutlu olduğunu söyledi.

GENÇ MARANGOZUN KOPAN PARMAĞI YERİNE DİKİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 15:45:05
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 16:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
denizboran IP: 78.163.133.xxx Tarih : 17.05.2010 22:14:06

ustamıza büyük geçmiş olsun allah acil şifalar ihsan etsin sayın doktorlarımıza da bu başarılı operasyondan dolayı çok teşekkür ederim.