7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

İl Özel İdare'nin bütçesi ne kadar?

TOKAT İL ÖZEL İDARESİ'NİN TAHMİNİ BÜTÇESİ 36 MİLYON TL

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, 2011 bütçe tasarısını tahmini olarak komisyona indireceklerini belirterek, "Öz kaynağımız tahmini rakamı 36 milyon TL olarak meclise sunuldu" dedi.

İl Genel Meclisi kasım ayı olağan toplantısında 32 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Başkan Elibol meclis toplantısında yaptığı konuşmada, hava şartları müsaade ettiği sürece köy yollarında çalışmaların devam edeceğini söyledi. 2011 yılı hazırlıklarına meclis olarak başladıklarını ifade eden Başkan Elibol, "Başkanlık olarak kasım ayında çalışma programı yaptık. Meclis çalışmalarımıza bayram nedeni ile 14 gün ara vermeden devam edeceğiz. Hafta sonları da buna dahil. Ayın 14'nde bir hafta bayram tatiline gireceğiz. 22'sinde tekrar meclis çalışmalarına başlayacağız. Eksiksiz bu çalışmalara fedakarlık yaparak katılmalarını bekliyoruz" dedi.

Başkan Elibol, 2011 bütçe tasarısını tahmini olarak komisyona indireceklerini belirterek, "Öz kaynağımız tahmini rakamı 36 milyon TL olarak meclise sunuldu. Komisyonumuz gerekli çalışmaları yaparak bütçede bazı kalemlerde yer değiştirerek son şeklini belirleyerek meclise gönderecek. Bu rakam 40 milyon TL'yi de geçebilir. Bütçe ile birlikte programlar netleşecek" diye konuştu.

TOKAT İL ÖZEL İDARESİ'NİN TAHMİNİ BÜTÇESİ 36 MİLYON TL
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 15:59:03
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 17:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?