8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

İşçilere bayram paketi

Tokat Belediyesi bünyesinde çalışan 300 işçiye Ramazan Bayramı öncesi gıda maddelerinden oluşan hediye paketi dağıtıldı. 

Belediye Şantiyesinde yapılan programa Tokat Belediye Başkan Yardımcıları Sefer Bayın, Mustafa Bandırmalı, Belediye-İş Sendikası Tokat Şubesi Başkanı İsmail Duman ve birim müdürleri katıldı. Duman, Başkan Çiçek'in bayram öncesi işçiler jest yaptığını ifade ederek, "Bayram öncesi çalışan arkadaşlarımıza biz bunu armağan olarak değerlendirdik. Belediye Başkanımızda bunu böyle düşündü. Bu hediye paketlerine ihtiyaçları olmayan arkadaşlarımız ihtiyaç sahibi kişilere dağıtabilir. Bununda mutluluğunu ayrıca yaşayacağız. Özellikle Ramazan Ayı yardımlaşmalarla geçen bir dönem. Toplu sözleşme dışında da böyle bir hakkı bizlere sunan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Bayın, işçilere bayramı aileleri ile birlikte huzur içinde geçirmelerini temenni etti. Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı ise bayrama yönelik gıda paketi yardımının sürekli olarak çalışan memurlara yapıldığını ifade ederek, "Başkanımızın talimatı ile bundan sonraki yıllarda da işçilerimize de bu yardımlar devam edecek" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından gıda paketleri işçilere dağıtıldı.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 14:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
karaosmanoglu IP: 88.226.32.xxx Tarih : 23.10.2006 09:09:15
demekki belediyede çalışan işçilerde yardıma muhtaç duruma düşmüşler çok yaık