7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Kaçak içki polise takıldı

TOKAT'TA 490 ŞİŞE SAHTE ŞARAP ELE GEÇİRİLDİ

Tokat'ta yapılan operasyonda 490 şişe sahte şarap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şahsın il dışından temin etmiş olduğu sahte şarap ve şampanyaları Tokat'ta büfelere, ilçelere ve çevre illere sattığı bilgisi alınarak harekete geçti.

Ankara'da bulunan ve açık kimliği daha sonra tespit edilen bir şahsın depo olarak kullandığı yerden yüklü miktarda sahte alkollü içkiyi dağıtım için kullandıkları araca yükleyerek Tokat'taki depolarında sakladığı, buradan da parça parça çevre il ve ilçelerde bulunan alkollü içecek satılan yerlere sattıkları tespit edildi.

Bunun üzerine şahısların depo, iş yeri ve araçlarına yapılan operasyonda 389 adet sahte Viran marka matara şarap, 20 adet sahte Suluca Sek şarap ele geçirildi. Şahısların sahte içkileri satmış oldukları büfelerde yapılan aramalarda ise Erbaa, Niksar, Zile ve Turhal ilçelerinde ayrıca 71 şişe sahte Viran matara şarap ve 10 şişe sahte Suluca sek şarap ele geçirildi.

Olayın şüphelileri A.A. ve E.C. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, operasyonun Ankara ayağının sürdürülmekte olduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 16:16:02
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 16:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?