7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Kayadan kurtuldu, kazada öldü!

KAYADAN KURTULDU, TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Tokat'ta, taş ocağında dinamitle yapılan patlama sonrasında evlerinin çatısından içeri giren kaya parçalarından yara almadan kurtulan kadın, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Çay Mahallesi'ndeki evlerinden şehir merkezine hareket eden Ahmet Besler (49) idaresindeki 60 AV 818 traktör, Şeyh-i Şirvani Mezarlığı yakınlarındaki yokuş aşağı yolda kontrolden çıktı.

Kavşaktaki bordürlere hızla çarpan traktörde yolcu olarak bulunan Zeynep Besler (46), çarpmanın etkisi ile yere düştü. Başından aldığı darbe sonucu Zeynep Besler olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Ahmet Besler ise 112 acil yardım ekipleri tarafından Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay

yerine koşan Besler ailesinin yakınlarını polis teselli etmeye çalıştı. Kaza mahallinde yapılan incelemede ise traktörün çarpmanın etkisi ile ön sol tekerinin yerinden çıktığı tespit edildi.

Öte yandan, olay yerinde hayatını kaybeden Zeynep Besler, yaklaşık 1 ay önce bir taş ocağında dinamitle yapılan patlama sonrasında evlerinin çatısından içeri giren kaya parçaları sebebi ile eşi ve kendi canını zor kurtarmıştı. Elindeki büyük kaya parçasını gösteren Besler, kazayı ucuz atlattıklarını söylemişti.

KAYADAN KURTULDU, TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
KAYADAN KURTULDU, TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
KAYADAN KURTULDU, TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 13:10:02
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 17:34:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?