3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Kaymakam durmak bilmiyor!

Tokat Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, iki ayda 15 köyü ziyaret ettiklerini, hedefin, en kısa zamanda bütün köyleri ziyaret ederek, sorunları yerinde incelemek olduğunu söyledi.

Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, ziyaret heyetinde Jandarma Binbaşı Oğuzhan Erdoğmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, İlçe Tarım Müdürü Yunus Emre Bulut, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Aybulut, Turhal Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şermin Demirpolat, İlçe Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, Turhal genel meclis üyeleri Mehmet Söyler, Bekir Güneş, Abdullah Ay, Yusuf Han ve Fahrettin Öztaş'ın da bulunduğunu açıkladı. Ziyaretlerin, her açıdan faydalı ve güzel geçtiğini ifade eden Kaymakam Kadiroğlu, köylülerin de ziyaretlerden memnun olduklarını ve kendilerine teşekkür ettiklerini bildirdi.

Şu ana kadar 15 köyü ziyaret ettiklerini dile getiren Kadiroğlu, "İki ay gibi kısa bir zaman içinde Kuytul, Karkın, Erenli, Bahçebaşı, Uluöz, Yeniköy, Kuşoturağı, Çayıraltı, Kayaören, Şatroba, Tatlıcak, Taşlıhöyük, Ataköy ve Ayranpınarı köylerini ziyaret ettik. Bilindiği üzere, fırsat buldukça her hafta köylerimizi ziyaret ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler oldukça verimli geçiyor. Kurum amirlerimiz ile birlikte köylerimizin sorunlarını yerinde görüyor, köylüler de sorunlarına yönelik birebir ilgili kurum amirlerinden bilgi alma imkanı buluyorlar. Kimin hangi kurum ile ilgili bir sorunu varsa, ilgili kurum amiri soruya cevap vermekte yardımcı olmaktadır. Köylüler, daha önce böyle bir uygulamanın hiç olmadığını bu uygulamadan çok memnun olduklarını söylüyorlar. Amacımız, köylerimizi ziyaret ederek tanımanın yanında vatandaşların sıkıntılarına çareler aramaktır. Köylülerden gelen talep ve istekleri ziyaretler esnasında not alarak değerlendiriyoruz. Bu ziyaretlerimizle de eksik, fazla ve yanlış yönlendirilmeler en asgari seviyeye düşmüş oluyor. Ben köy ziyaretlerinde bize eşlik eden tüm kurum amirlerimize ve bizi ağırlayan köylülerimize teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

CHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2013 Çarşamba 12:52:31
Güncelleme :27 Mart 2013 Çarşamba 12:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?