7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Köprü inşaatında sona doğru

GAZİOSMANPAŞA KÖPRÜSÜ 2011'DE HİZMETE GİRECEK

Tokat Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşilırmak üzerindeki Gazi Osman Paşa Köprüsünde çalışmaların bu ay içerisinde bitirileceği bildirildi.

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara kentte birçok mahalle, cadde ve sokaklarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Tokat Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde asfalt ve parke çalışmalarına devam ettiğini belirten Bandırmalı, "Ekiplerimiz Semerkant, Topçubağı, Büyükbeybağı ve Yeşilırmak Mahallelerinde parke çalışmaları ve asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Yeşilırmak üzerindeki Gazi Osman Paşa Köprüsünde ki çalışmalarımız bu ay içerisinde bitirilmiş olacak" dedi.

Bandırmalı, ayrıca belediyenin kendi imkanlarıyla su depoları inşa ettiğini belirterek, "Semerkant Mahallesi'nde valilik konutu karşısındaki 400 tonluk su deposu inşaatımızda aralık ayı sonu itibariyle tamamlanmış olacak. Daha önceki yıllarda bu mahallemizin üst kısımlarındaki vatandaşlarımıza su yetersiz geliyordu. Böylece bu problemi de çözmüş olacağız. Yine bu ay içerisinde Geyras bölgesindeki su pompamızın 800 tonluk su deposu ihalesine çıkıyoruz. Çalışmalarımız mevsim itibariyle de elverişli olduğu müddetçe Doğalgaz, TEDAŞ ve Telekom tarafından kazılan bölgelerde biran evvel kapatılmasına ve asfalt çalışmalarımıza devam edecek" diye konuştu.

GAZİOSMANPAŞA KÖPRÜSÜ 2011'DE HİZMETE GİRECEK
GAZİOSMANPAŞA KÖPRÜSÜ 2011'DE HİZMETE GİRECEK
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 17:13:03
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 17:18:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hacı gümüş IP: 78.188.213.xxx Tarih : 6.12.2010 14:20:49

Her yeri yama yaptın . Yaptıgın tek düzgün yer Havaalanı Merkez arası oda başbakan gelmeden yaptın.