9
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Kozmik yaşamın sırları konferansı

Tokat Kadın Platformu tarafından 'Kozmik yaşamın sırları' adı altında verilecek konferansa Kozmik Bilimci Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin konuşmacı olarak katılacağı bildirildi. 

Tokat'ta yaşayan kadınların problemlerini tespit ederek psikolojik, sosyal, hukuksal ve ekonomik açıdan kadınların sorunlarına çözüm aramak amacıyla kurulan Tokat Kadın Platformu, sosyal ve kültürel etkinliklerini sürdürüyor. Bu anlamda Tokat Kadın Platformu Başkan Yardımcısı Hafize Aslan, gerçekleştirdikleri organize ile sağlık, yaşam ve biyoenerjinin sağlığımız açısından önemi konusunda Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin açıklamalarda bulunacağını söyledi. 

Prof. Dr. Maranki'nin burçların kozmik özellikleri ve insana tesirleri; sınav stres ve kaygısını yok edip beyin enerjisini artırmak ve düşüncenin gücünü keşfetmek; elektromanyetik dalga yayıcılarla, beyin kontrolü, şuur bulandırma, yönlendirme metotları; Tv, radyo, cep telefonu, otomobil ve diğer elektromanyetik dalga yayıcıların beynimize etkisi; yiyerek-içerek fazla kilolardan kurtulmanın yolları; insan yaşamında çaresiz hastalıklara karşı bitkilerin mucizesi gücünün bilinmeyen kozmik boyutu ve insana tesirleri; namaz, zekat, örtünme, şeytan, cin, ruh, selam, sadaka, gusül, abdest, tokalaşma, sevgi, nazar, ezan, oruç, güneş, ay gibi ilahi hükümlerin manalarının kozmik boyutları hakkında geniş bilgi vereceği kaydedildi. 

'Kozmik yaşamın sırları' konferansının 15 Aralık 2006 Cuma günü saat: 18:30'da GOÜ Şehir Yerleşkesi Konferans Salonu'nda verileceği belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 18:41:17
Güncelleme :13 Aralık 2006 Çarşamba 18:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?