8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Kurulay görevini bıraktı

Tokatspor Kulübü Başkanı Muhsin Kurulay, özel işleri nedeniyle görevini bıraktığını açıklarken, Yönetim Kurulu'nda da bazı değişiklikler yapıldı. 

Gaziosmanpaşa Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında Tokatspor Yönetim Kurulu'nda yapılan görev değişiklikleri konusunda bilgi verildi. Basın açıklaması öncesinde Kulüp Başkanı Muhsin Kurulay, takımla bir araya gelerek oyunculara kısa bir konuşma yaptı. Ardından bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Ahmet Arat, Kulüp Başkanı Muhsin Kurulay'ın özel işleri nedeniyle görevini yerine getiremeyeceğini, Başkan Kurulay'ın yerine Yönetim Kurulu kararıyla Asbaşkan Erkan Kapıcıoğlu'nun göreve getirildiğini söyledi. 

Görev değişikliğinin hiçbir şekilde "İçeride bir şeyler mi oluyor?" anlamını taşımadığını, el ele sezon sonuna kadar başladıkları gibi göreve devam edeceklerini belirten Arat, Tokatspor Kulübü Başkanı Muhsin Kurulay'ın özel işleri nedeniyle başkanlığı devam ettiremeyeceğini, kafasının rahat olmadığını söylemesi üzerine görev değişikliğine gidildiğini açıkladı. Arat, "Biz bu yola çıkarken birlikte çıktık. Başkanımızın istifası ile bizim de istifa etmemiz gerektiği gündeme geldi. Ama yapılan görüşmeler neticesinde takımı bu noktada bırakmama kararı alarak sonuna kadar göreve devam etmeyi kararlaştırdık" dedi. 

Muhsin Kurulay ise zaruri nedenlerden dolayı görevini bırakmak zorunda kaldığını söyledi. Kurulay, özel işleri nedeniyle şehir dışına çok çıkma ve kalma durumu olacağını belirterek, "Kulüp başkanlığı ihmal edilmeyecek bir iş. Muhatabın anında bulunması gerekiyor. Bu süreçte çok fazla faydalı olamayacağım kanaatine vardığım için böyle bir zarureti gerek gördüm. Tokatspor yönetim kurulu görevinden istifa etmiyorum. Sadece yapmış olduğum başkanlık görevini bırakıyorum. Halen yönetim içerisindeyim. Tokatspor, tarihinde iki defa şampiyon oldu. Bu şampiyonlukların birisi benim başkanlığımda oldu. Bu benim hayatımda taşıyacağım en büyük onurlardan bir tanesi. Bu onurlu görevi bu şekilde bırakmak istemezdim" diye konuştu.
Yönetim Kurulu kararı ile kulüp başkanlığı görevine getirilen Erkan Kapıcıoğlu ise, bir ekip olduklarının altını çizerek şöyle konuştu:
"Burada ismin önem yok. Mühim olan ekip ruhu. Ben sadece arkadaşlarım arasında bir isimim. Yarın ben olmam, başkası olur. Ama biz, yine o grubun içerisinde oluruz. Bunlar gelip geçici görevler. Biz yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz. Sadece isim değişti ekip ruhu aynı".
Öte yandan, Tokatspor'da Kulüp Başkanı Muhsin Kurulay'ın görevini bırakması sonucu Kulüp Başkanlığı'na getirilen Erkan Kapıcıoğlu'dan boşalan asbaşkanlık görevine Yaşar Belene, Yaşar Belene'den boşalan Futbol Şube Sorumluluğu görevine Gençlik Spor İl Müdürü Vejdi Ayça, Vejdi Ayça'dan boşalan Genel Sekreterlik görevine ise Hüseyin Yarıcı'nın getirildiği açıklandı.
iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2006 Perşembe 15:48:28
Güncelleme :11 Kasım 2006 Cumartesi 12:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beyza kurulay IP: 88.224.147.xxx Tarih : 24.04.2007 23:30:08
ya size inanmıyorum muhsin kurulayı neden çıkardınız görevden?