9
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Merkez valisi ziyarette

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) davetlisi olarak 8.5 yıl aradan sonra Tokat'a gelen Merkez Valisi Ayhan Çevik, kentte çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu. 

TTSO tarafından düzenlenen toplantıya katılan Vali Çevik, işadamları, siyasi parti temsilcileri ve yakın dostlarıyla biraraya geldi. Açılış konuşmasını yapan TTSO Başkanı Orhan Sarıtaşlı, Vali Çevik'in kentte asayiş ve huzurun sağlanması konusunda önemli çalışmaları olduğunu belirterek, "Valimiz, sanayiimizin ve ilimizin gelişmesi anlamında olağan üstü gayret gösterdi. Ayrıca kentin güvenlik ve asayişi konusunda çok büyük çalışmalar yaptı. Tokat'ın terörle anılmaması konusunda büyük gayret göstermiştir. Bugün Tokat terörle anılmıyorsa bu valimiz gayretleri, destekleri ve çalışmaları sonucu bu ortama ulaşılmıştır" dedi. 

Vali Ayhan Çevik ise konuşmasında, Tokatlılar'la birlikte olmanın mutluluk ve heyecanını yaşadığını ifade ederek, Tokat'ta 2 yıllık hizmeti süresinde dolu dolu yaşadığını söyledi. Kentte görev yaptığı süre içerisinde emniyet, asayiş ve huzur konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını hatırlatan Vali Çevik, "Bu konuda ilin valisi olarak ne yapmam gerekiyorsa ben onları yaptım. Çok şükür Tokat bugün huzur dolu bir ortama ulaştı. Yaptığım ziyaretlerde Tokat'ın bıraktığımdan çok daha iyi olduğunu gördüm. Tokat'ta tarım vardı ama sanayi hak ettiği kadar yoktu. Devletten tarım yönünden güzel yatırımlar almıştı. Tarımda da domates kentin marka olması açısından çalışmamız oldu. Bu çalışmanın bugün tuttuğunu görüyoruz" diye konuştu. 

Vali Çevik, Tokatlılar'ın ilgi ve alakalarından dolayı iade ziyaretinde bulunduğunu sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2006 Cumartesi 14:25:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?