8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Mustafa Sarıgül Tokat'ta

İstanbul'un Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tomanbay ile birlikte Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde Yağsiyan Yayla Festivali'ne katıldı. 

Yağsiyan Yayla Festival alanına özel helikopterle sürpriz bir iniş yapan Mustafa Sarıgül'ü, Reşadiye AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Avşar, Yağsiyan Köyü Dernek Başkanı Selamet Aydoğan, Yağsiyan Muhtarı Cahit Çoban ve kalabalık bir topluluk karşıladı. Festivalde bir konuşma yapan Mustafa Sarıgül, "Tokat ve Reşadiye halkından her zaman memnun oldum ve şuanda aranızda olmaktan onur duyuyorum" dedi. Bu arada, yaşlı bir kadının ilgisi Sarıgül'ün gözünden kaçmadı. 4 oğlundan birini kaybettiğini söyleyen yaşlı kadına Sarıgül, "Beni dördüncü oğlun olarak kabul eder misin ana?" diye sordu. 

Mustafa Sarıgül'e, konuşması esnasında ayran ikram edildi. Sarıgül, bölge insanının ve işadamlarının doğduğu yerlere yatırım yapmasının kendisini de onurlandırdığını söyledi. Sarıgül, konuşmasından sonra Yağsiyan Yaylası Festival alanından özel helikopterle, halkı selamlayarak ayrıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2006 Pazartesi 01:54:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?