9
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

ÖSS 6.sına başkandan ödül

Tokat'ın Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, ÖSS Eşit Ağırlık puan türünde Türkiye 6.'sı olarak ilçenin gururu olan Zeynep Ergin'i altınla ödüllendirdi. 

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, ÖSS'de Eşit Ağırlık alanında 395,437 puanla Türkiye 6.'sı olan Zeynep Ergin'i makamında kabul etti. Başkan Gözen, başarılı öğrenciyi tebrik ederek, "Artık bu günden sonra Zeynep ve başarılı öğrencilerimizin her zaman yanındayız ve üzerimize düşen her konuda yardımcı olacağız. Aldığı puanla hem Tokat hem de Karadeniz bölge birincisi olan ve bununla birlikte Türkiye 6.'sı olan Zeynep kızımızın başarılarının devamı diliyorum" dedi. 

Başkan Gözen, Zeynep'in okul hayatına devam ederken, aynı zamanda Turhal'ın tanıtım elçisi olacağını ifade ederek, "Elbette Zeynep kızımızın ailesi de üniversitede öğrenci okutmanın zorluğunu yaşayacak, ama eğitimini tamamladığında mutlulukları kat kat artacaktır. Bu başarının yakalanmasında emeği geçen öncelikle Zeynep'in ailesini, dershane öğretmenlerini ve yöneticilerini tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Başkanı Gözen, Zeynep Ergin'i altınla ödüllendirirken, ailesi ve öğretmenlerine de çiçek takdim etti.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2006 Salı 14:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?