8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Paraşütçülerin yeni mekanı

YAMAÇ PARAŞÜTÇÜLERİNİN YENİ MEKANI ZİLE

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Hüseyin Gazi Tepesi'nin artık tüm paramotor ve yamaç paraşütü yapan sporcuların gözde mekanlarından birisi haline geldiğini söyledi.

Tokat'ta yamaç paraşütçüleri Zile ilçesi Hüseyin Gazi tepesinden gökyüzüne yükselmeye başladı. İstanbul'dan gelen bir grup paramotor ve yamaç paraşüt sporcuları Zile yamaç paraşüt kulübü üyeleriyle Hüseyin Gazi Tepesi'nde uçuş gerçekleştirdi. Paramotor ve yamaç paraşüt sporcularının yaptığı uçuşları izleyen Başkan Vidinel, yamaç paraşütçülerini yeni mekana davet ettiklerini ifade ederek, "Hüseyin gazi tepesi artık tüm paramotor ve yamaç paraşütü yapan sporcuların gözde mekanlarından birisi haline geldi. İlçemizin güzelliklerini gökyüzünden görmek isteyenleri bekliyoruz. Sporun her türlüsüne elimizden gelen imkanları seferber ediyoruz " diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 12:01:01
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 12:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sami Renç DURSUN IP: 88.228.5.xxx Tarih : 24.06.2010 23:51:10

Eğer Zile belediye başkanı gerçektende bu şansı iyi kullanbilirse Zile için yeni bir ekonomik kaynak meydana gelebilir.Yeni bir iş alanı...Paraşütü denemeyenler için yeni bir şans olabilir.Önemli olan değerlendirmektir.