8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Protokol bayramlaşmada biraraya geldi

Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, bayramların birleştiren, kaynaştıran, sevgi, saygı ve muhabbetinin yüksek seviyelere ulaştığı günler olduğunu ifade ederek, "Nerede birlik orada dirlik diyorum" dedi.

Öğretmenevi’nde yapılalan bayram kutlamasına, Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu’nun yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selahattin Yıldırım, Belediye Başkanı Adnan Çiçek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Gürsel Sönmezer, 48. Piyade Eğitim Alay Komutanı Piyade Albay Serhat Özmilli, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Altınok, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, AKP Tokat Milletvekilleri Resul Tosun, İbrahim Çakmak, Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan, CHP Tokat Milletvekilleri Orhan Ziya Diren, Feramuz Şahin, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Vali Nasuhbeyoğlu, bayramların birleştiren, kaynaştıran, sevgi, saygı ve muhabbetinin yüksek seviyelere ulaştığı günler olduğunu söyledi. Nasuhbeyoğlu, "Birlik beraberlik ruhu ve heyecanı içinde bu bayramımızın ve bundan sonraki yaşantımızın devam etmesini diliyorum. Nerede birlik orda dirlik diyorum" diye konuştu.

Bayramlaşma programı, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, 48. Piyade Alay Komutanlığı, Cezaevi, Yetiştirme Yurdu, Huzurevi, Doğumevi ve Orduevi’nden sonra Garnizon Komutanlığı’nda yapılan bayramlaşma ile son buldu.

tokat
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2004 Pazar 13:38:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?