7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Protokolün feribot gezisi

PROTOKOLÜN FERİBOT GEZİSİ

Tokat Valisi Şerif Yılmaz ve beraberindeki heyet Hasan Uğurlu Barajı'nı feribotla gezdi.

Samsun'un Ayvacık ilçesi ile Ordu'nun Akkuş ilçesine sınır olan Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Gökal beldesinde vatandaşlar tarafından coşku ile karşılanan Vali Şerif Yılmaz'a Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol ve daire müdürleri eşlik etti.

Tek tek tüm vatandaşlarla tokalaşarak sohbet eden Vali Yılmaz, halk pazarını gezdi. Gökal Belde Belediye Başkanı Osman Akbulut, Vali Yılmaz'a grup yolunun tamamlanarak açılmasından dolayı teşekkür etti. Vali Yılmaz ise kendilerine gösterilen misafirperverlikten ötürü teşekkür ederek, "Burası muhteşem manzarasıyla, doğal halk pazarıyla, samimi insanlarıyla görülmeye değer çok güzel bir beldemiz. Devletimizin ve hükümetimizin imkanları çerçevesinde bu sene bu grup yolunu tamamladık. İnşallah önümüzdeki sene grup yolunun bittiği yerden geriye kalan bir kısmını tamamlamaya çalışacağız" diye konuştu.

Gökal beldesindeki program Vali Yılmaz ve beraberindeki heyetin Yeşilırmak ve Kelkit Çayı'nın birleşerek, Karadeniz'e ulaşmadan önceki son durağı olan Hasan Uğurlu Barajı'nda feribot gezi ile devam etti.

PROTOKOLÜN FERİBOT GEZİSİ
PROTOKOLÜN FERİBOT GEZİSİ
PROTOKOLÜN FERİBOT GEZİSİ
PROTOKOLÜN FERİBOT GEZİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 14:54:00
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 15:10:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?