9
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Sarıgül'den sürpriz iniş

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve CHP Ankara Milletvekili Prof.Dr.Mehmet Tomanbay , Tokat ili Reşadiye ilçesi Yağsiyan yayla festival alanına , özel helikopterle sürpriz bir iniş yaptı. 

Sarıgül’ü Reşadiye AKP ilçe başkanı Yusuf Avşar, Yağsiyan Köyü dernek başkanı Selamet Aydoğan , AKP Tokat ilencümenleri , Yağsiyan Muhtarı Cahit Çoban ve kalabalık bir topluluk karşıladı. Festivalde tüm Reşadiyelilere kısa bir konuşma yapan Sarıgül, “Tokat ve Reşadiye halkından her zaman memnun oldum ve şuanda aranızda olmaktan onur duyuyorum ” dedi .

Yaşlı bir bayanın ilgisi Sarıgül’ün gözünden kaçmadı. Dört oğlundan birini kaybettiğini söyleyen yaşlı bayana Platformda, “beni dördüncü oğlun olarak kabul edermisin ana” dedi . Mustafa Sarıgül’e konuşması esnasında ikram edilen resüt ayranı içti.
Sarıgül ;“bölge insanının ve iş adamlarının doğduğu yerlere yatırım yapması bizleri de sizin kadar onurlandırdı ” dedi. Sarıgül , konuşmasından sonra Yağsiyan yaylası festival alanından özel helikopterle halkı selamlayarak ayrıldı.
İsmail Avşar - Kenthaber/Reşadiye
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2006 Pazar 22:50:06
Güncelleme :17 Temmuz 2006 Pazartesi 16:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?