7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Şehit polise son görev

ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Samsun'da şehit olan polis memurlarından Hüseyin Koç'un cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

Samsun'un Ladik ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memurlarından 3 çocuk babası Hüseyin Koç'un (49) cenazesi, memleketi Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Kümbetli köyündeki baba ocağında getirildi. Naaşa sarılan yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Bu arada şehidin eşi Latife Koç, kendinse başsağlığı dileyen Vali Şerif Yılmaz ile AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'den Batman'da polis olan oğlunun Sivas'a tayin edilmesini istedi. Babası ile bir gün önce konuştuğunu ifade eden üniversite öğrencisi Akif Koç ise, "Bizim yüreğimiz yandı, başkalarının ki yanmasın. Babamla en son bir gün önce görüşmüştüm para istemiştim. O da 'param yok' demişti" diye konuştu.

İkindi namazını müteakiben İl Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından kıldırılan cenaze namazına Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Tokat Milletvekilleri Hüseyin Gülsün, Dilek Yüksel, Tokat Belediye Başkan Vekili Ahmet Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Tosunlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar ile askeri ve mülkü erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu arada, şehidin polis olan oğlu Muhsin Koç, vatani görevini yaptığı Balıkesir'den cenazeye güçlükle yetişebildi.

ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2010 Pazar 19:19:03
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 01:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf Ak IP: 195.245.227.xxx Tarih : 19.04.2010 13:10:25

cenabı  allah mekanını cennet  etsin ve  eşine ve  çocuklarına allah sabır ihsan eylesin  tüm tokatlıların  ve türkiyenin başi sağolsun