7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Şehitler için gıyabi cenaze namazı

TOKAT'TA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Tokat'ta, İskenderun'da şehit olan askerler ile gemiyle Filistin'e yardım götürürken İsrail askerlerinin saldırısı sonucu hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ali Paşa Camii'nde cuma namazını müteakiben kılınan gıyabi cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Sık sık slogan atan vatandaşlar, İsrail'in yaptığı saldırıya bir kez daha tepki gösterdi.

İl Müftü Yardımcısı Ahmet Sarıtaş'ın konuşmasının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Cami çıkışında Tokat Sivil İnisiyatif Platformu adına basın açıklaması yapan Şaban Ceylan, Gazze'ye yolcularını taşıyan Mavi Marmara gemisinin insanlık vicdanının sembolü olduğunu kaydetti. Siyonist katillerin insanlık

aleminde iyice yalnızlaşacağını ifade eden Ceylan, "Kudüs'ü özgür şafaklara taşımaya niyet eden Mavi Marmara hepimizi zulüm ve işgallere karşı tek yürek haline getirmiştir. Filistinli kardeşlerimizin yükselttiği mücadelenin sevdalısı olmaktan mutluyuz" dedi.

Yapılan basın açıklaması sırasında Amerika ve İsrail bayrakları ateşe verilerek yakıldı.

TOKAT'TA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
TOKAT'TA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
TOKAT'TA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 14:19:05
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 19:17:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A GÜVEN IP: 85.102.53.xxx Tarih : 12.06.2010 10:03:38

Allahım kafirleri kahhar sıfatınla kahreyle müslüman lara zafer nasip eyle.Filistinli karedeşlerimize güç ver.onları muzaffer kıl,