7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

SGK engelleri kaldırıyor

SGK ENGELLERİ KALDIRIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hami Yücer, yıllardır Samsun'da yapılan sağlık işlemlerinin artık yaklaşık bir yıldır Tokat'ta yapıldığını söyledi.

Sosyal Güvenlik Haftası öncesinde SGK personeli ile bir araya gelen SGK İl Müdürü Yücer, eczacıları ve hastane yetkililerinin artık Samsun'a gitmesine gerek kalmadığına dikkat çekti. Yücer, "Başbakanlık talimatı ile bütün kamu personelinin sağlık giderleri, yoluk giderleri yine SGK'ya verildi. Bu yolluk giderlerinin ve faturalarımız alımı ve değerlendirilmesi eski Bağ-Kur binamızda gerçekleştirilmektedir. Bunlara destek olarak Zile'de Niksar'da, Turhal'da Merkez müdürlüğü binası açılışı gerçekleşti. Önümüzdeki ay ya da temmuzda Erbaa Merkez Müdürlüğümüzü açacağız. Ayrıca Tokat SGK'da tadilat çalışmaları bitmiş durumda. Her servis kendi yerine taşınıp daha geniş bir hizmet yerine kavuştu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 19:15:03
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 22:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf ak IP: 195.245.227.xxx Tarih : 7.05.2010 13:28:53

sayın müdürüm ve mesai arkadaşlarına başarılarınızın  devamını diler               Sosyal Güvenlik  Haftasını en içten dileklerimle  kutlarım    saygılarımla  SGK   SAMSUN