26
Nisan
2024
Cuma
TOKAT

Sıcaktan bunalanların tercihi

Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Çamiçi yaylasında uluslararası normlarda yapılan kampta sıcaktan bunalanların ailesiyle birlikte çadırda ya da bungalovlarda huzur ve güvenle kalabilecekleri imkanların sağlandığını söyledi.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği ve Niksar Belediyesi'nin işbirliğiyle mayıs ayında yapılan "1. Anadolu Kamp ve Karavan Rally" ev sahipliği yapan Niksar Kamping ziyaretçilerini bekliyor.

300 çadır alanı, 10 bungalov (2'şer yataklı), 27 karavan parkı ile doğa tutkunlarına ev sahipliği yapmaya hazır olan kampı Başkan Yadigar her fırsatta ziyaret ederek kampta kalanlarla sohbet ediyor. Doğa Sporlarına, kampçılık etkinlikleri ve çocuklar için yaz kampı olarak da kullanıma uygun olan Niksar Kamping bölge ve ülke açısından prestijli bir değer ve kazanım olduğunu ifade eden Başkan Yadigar, "Kampingdeki bungalovlarda konaklayanları, tesisten karavanlarıyla yararlananları ve kampinge çadır kuran doğa sporları dernek üyeleri sürekli sıcak su, duş, tuvalet, bungalovlarda mini soğutucu (buzdolabı), elbise dolabı, ısıtma panelinden yararlanabiliyor. Sıcaktan bunalıp serin yayla havasının bol oksijeninden yararlanmak, günlük yorgunluk ve stresten arınmak isteyenler için büyük avantajlar sunuyoruz" dedi.

Tesislerin uluslararası normlarda düzenlendiğinin altını çizen Başkan Yadigar, "Yaylamızın doğal ortamına uygun biçimde peyzajı tamamlanan Niksar Kamping yaz mevsiminde sıcaktan bunalan tüm hemşerilerimizin sığınabileceği, ailesiyle birlikte çadırda ya da bungalovlarımızda huzur ve güvenle kalabileceği imkanlara sahip" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2013 Salı 17:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?