7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Şoförlere tek tip kıyafet

1980 yılında kurulan S.S. 3 Nolu Tokat Şehir İçi Halk Minibüsleri ve Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 24 yıldır Tokatlılar’a hizmet verdiğini ifade eden Kooperatif Başkanı Ahmet Dülek, halkın isteği doğrultusunda minibüs ve otobüslerde tek tip kıyafet uygulamasına geçtiklerini söyledi.

Dülek, "Şu an kooperatifimize üye olan taşıyıcıların hepsi sigortalı, ilk olarak bu amacımızı gerçekleştirdik. İkinci hedefimiz ise şoför arkadaşların tek tip kıyafetler içerisinde yolcularımıza daha iyi hizmet vermesiydi. Halkın isteği de bu doğrultudaydı. Bunu da uygulamaya koymanın sevincini yaşıyoruz. Şu anda şoför arkadaşlarımızın hepsi tek tip hırka, mavi gömlek, kravat ve siyah pantolon giyerek hizmet veriyor. Bundan sonraki amacımız ise araçlarımızı halkın istediği doğrultusunda daha iyi şekle getirmek. Ama burada belediye ile prosedür gereği yaşadığımız sıkıntılar var. Bu konuda önümüz açılırsa Tokatlı’ya daha iyi hizmet vermek için minibüs tarzındaki araçlarımızı biraz daha büyük ve geniş şekle dönüştürerek, yolcularımızı rahatlatmayı amaçlıyoruz" dedi.

Dülek, ayrıca büyük şehirlerde uygulanan kart sistemini hayata geçirmeyi düşündüklerini belirterek, "Bu sistem için araçlarımız şu anda uygun değil. Yani belediye önümüzdeki engeli kaldırdığı zaman, araçları değiştirdiğimizde proje aşamasındaki bu sistemi uygulamaya koyacağız. Bu sistem hem halkımıza, hem de bizlere büyük kolaylık sağlayacak" diye konuştu.

TOKAT (İHA) -
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2004 Perşembe 16:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?