8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Taraftar ve futbolcular kapıştı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta Tokatspor ile Arsinspor arasında oynanan ve Arsinspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona eren maç sonrası Tokatsporlu futbolcular ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. 

Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanan maçta konuk takım Arsinspor, 57. dakikada İbrahim'in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maçın bitiş düdüğüyle soyunma odasına giden Tokatsporlu futbolcular ile taraftarlar arasında küfürleşme nedeniyle gerginlik yaşandı. Olaylar, polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi. 

Bu arada taraftarlar arasında da tartışmalar yaşandı. Saha dışında tartışan iki taraftarı polis ve vatandaşlar güçlükle ayırdı. Polis, stat önünde bekleyen taraftarları uzaklaştırdı.
iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2006 Pazar 18:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ünal Aldemir IP: 85.101.32.xxx Tarih : 28.11.2006 09:43:41
Futbolcular olsun taraftarlar olsun aralarında birbirlerine küfür kavga etmeleri tasvip edilecek birşey deyil yapanları kınıyorum ve ayrıca Tokat sporu futbolcuları kendilerinden beklenen başarıyı götermediklerinden taraftarları Tokatı hayali sükuta ugratıklarından dolayıda futbolcuları kınıyor biran evvel tokat sporu layık oldu başarılı yerlere taşımalarını temenni ediyorum Ankaradan Ünal Aldemir