6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tavuklarıyla Tokat'a geldi

Bodrum'da tavuk ve ördeklerini zehirlediği iddiasıyla cenazede komşusuna hakkını helal etmediğini söylemesiyle gündeme gelen Tahir Bice, tavuk ve ördekleriyle birlikte Tokat'a geldi.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde uzun süredir ikamet eden Bice, yaşanan olayın ardından baskılar sonucu huzursuz olduğunu ve baba ocağına dönmeye karar verdiğini söyledi. Yaklaşık bin 200 kilometre yol kat ederek eşi ve kümes hayvanlarıyla birlikte Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Çilhane köyüne yerleşen Bice, hayatından memnun olduğunu kaydetti. Cenazede doğruyu söylediğini savunan Bice, "Söylediğimin arkasındayım. Fikrimden vazgeçmedim. Avukatım aracılığı ile davamı devam ettirmekteyim.

Tanığım da var. Basında çıkan olayın ardından bir vatandaş telefon etti tanıklık edeceğini söyledi. Her zaman kapıyı açık bırakıyorum. Tokat'ta olsam da yinede helallik vermiş değilim. Oradan ayrılırken herkesle, esnafla helalleştim" dedi.

Hayvanları sevdiğini ifade eden Bice, "Yine tavuklarla hayvanlara uğraşıyorum. Hayvanları seviyorum. Kalan hayatımı kısmetse burada geçireceğim" diye konuştu.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde yaşanan olayda 3 çocuk babası Tahir Bice, yaklaşık 600 tavuk ve ördeğini zehirlediği iddiasıyla komşusu Osman Dağar'la mahkemelik olmuştu. Osman Dağlar'ın hayatını kaybetmesi ile dava düşerken, Bice komşusunun cenazesinde hocanın "Hakkınızı helal ediyor musunuz?" sorusuna "Hakkımı helal etmiyorum" şeklinde cevap vermişti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2013 Çarşamba 13:05:10
Güncelleme :3 Nisan 2013 Çarşamba 13:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?