8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

TEMA' nın Tokat çalışmaları

Tokat Belediyesi, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ve TEMA Vakfı'nın ortaklaşa çalışmasıyla 2 bin adet sedir fidanı toprakla buluşturuldu.
Ali Mezarlığı'nda yapılan fidan dikim programına Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Sami Dutoğlu, Tema Vakfı Tokat Şubesi Başkanı Mustafa Yarılan, Mezarlık Müdürü Bekir Yıldız, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ali Polat ve Tema Vakfı üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Başkan Yardımcısı Dutoğlu, halkın dikilen fidanları korumasının önemine değinerek, "Bizler burada bu güzel günde 2 bin adet sedir fidanını toprakla buluşturuyoruz. Halkımızdan ricamız cenaze törenleri veya ziyaretlerinde bu dikilen fidanları korumalarını önemle istirham ediyoruz. Çünkü fidan dikmek kadar korumak da önemli" dedi.
Tema Vakfı Tokat Şubesi Başkanı Mustafa Yarılan, 17 ilköğretim okulu, 5 lise öğrencisinin katılımlarıyla fidan dikimi programının gerçekleştiğini belirterek, "Halkımızdan beklentimiz kadar programa katılan olmadı. Öğrenciler büyük özveriyle bizlere burada destek verdi. Dikilen bu fidanların takipçisi olacağız. Yaz aylarında ise buraya fidanlarımızı sulamak için geleceğiz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2006 Cumartesi 17:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?