8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

TEMA'dan tanışma pikniği

reşadiyeReşadiye Tema temsilciliğinin organize ettiği 1.tanıştırma pikniğine ulusal ve yerel basın, Ankara’dan Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Müsteşar Yrdç. Dr. Ramazan Kadak , Tarım bakanlığı destekleme Genel Müdür Yardımcısı Osman Şimşek, Tarımsal Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Yaşar Dostbil, Reşadiye’li işadamı Dr.Hasan AVŞAR, Tema icra Kurulundan Prof.Dr.Lütfü Baş , Başçiftlik, Akfırat, Bozçalı, Kızılcaören, Hasanşeyh , Soğukpınar, Kuzbağı, Çevrecik, Büşürüm Belediye Başkanları katıldı.

Konukları ağırlama ve ev sahipliğini Bozçalı Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz yaptı. Belediye başkanları ve gelen misafirler piknikte Tokat ve Reşadiye bölgesinde tarım ve hayvancılık üzerine projelerini anlattılar, katılımcılar toplu ahır, biogaz ve ceviz üzerine yatırım ve eşviklerden bahsettiler. Müsteşar Yrd. Dr. Ramazan Kadak “Tokat ve Reşadiye bölgelerinde yapılacak tüm tarım ve köy işleri bakanlığını ilgilendiren yatırımlarda, ilçe kaymakamı Ferhat Kurtoğlunun ve bölge insanın yanındayız” dedi. İlçe kaymakamı Kurtoğlu Avrupa birliği projeleriyle 1.000.000 Euro nun üzerinde Reşadiye ilçesine girdi sağladık , aynı zamanda hükümet desteği ile köydes projeleri kapsamında ilçemiz köylerine 3.000.000 YTL lik yatırımlara başladık diyen kaymakam kurtoğlu Resut fabrikası,Yibo,sanayi,kızyurdu ve diğer projeri kısaca gelen misafirlere anlattı.Kurtoğlu organizasyonu düzenleyen Reşadiye Tema temsilciliğine , Gelen konuklar ve belediye başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. TGTV icra kurulu üyesi Dr.Hasan Avşar Tema Vakfı'nın ortak çalışmalarıyla ve TGTV Projelerimizle gönüllülüklerimizi büyültelim dedi.

Bozcalı Belediye başkanı Bölgesinde yapmış olduğu projelerle en son onaylanan 642,257 euro luk sağlık ocağı projesiyle ilgili bilgi verdi. Bozcalı yaylasına katılımlarından dolayı gelen misafirlere teşekkür etti.
tema reşadiyereşadiye tema
İsmail Avşar-Kenthaber-Tokat
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 19:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KADİR KILIÇ IP: 88.224.146.xxx Tarih : 27.06.2006 09:52:14
BEN BOZCALI KASABASINDAN YAZIYORUM BU ORGANİZASYONA KATILAN HERKESE BOZCALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.