8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

THK'dan her ile bir yurt binası

THK'DAN HER İLE BİR YURT BİNASI

Türk Hava Kurumu'nun (THK) Şube Başkanı Burhan Besler, THK'nın 10 yıl içinde Türkiye genelinde her ile bir yurt binası yapacağını söyledi.

THK'nın kuruluşunun 85. yılı dolayısıyla düzenlenen törende THK Şube Başkanı Burhan Besler, yönetimi ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Törende konuşma yapan Başkan Besler, THK'nın 85 yıldır Türk milletinden aldığı desteklerle bugüne kadar geldiğini kaydetti. 2025 vizyonu içerisinde etkinlikler kapsamında farklı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Besler, "THK Genel Başkanlığı'nın bir yurt çalışması var. Türkiye genelinde 10 yıl içerisinde her ilde bir yurt binası

yapılacak. Yine buradan havaalanına talip olduğumuzu bir kez daha yineliyorum. Tokat Havaalanı açılmadığı sürece biz havaalanımızın çalışabilir hale getirebilecek eğitim merkezi yapmak için mücadele ediyoruz. Nisan ayından itibaren Tokat'ta yamaç paraşütü kursu, planör kursu düzenleyeceğiz. 10-20 Mayıs tarihleri arasında ise uçaktan atlamalı olarak serbest paraşüt kursumuz var. Temmuz ayı içerisinde Türkiye Şampiyonası var. Model uçak kursu için malzemelerini karşılayacağız, gençlerimize havacılık

sevgisinin başlangıcını vereceğiz. Uçurtma yapmak isteyenlere ise getirdiğimiz uçurtmalardan vereceğiz" dedi.

Valilik ziyaretleri için randevu taleplerine Vali Şerif Yılmaz'ın programının dolu olduğu bilgisi verildiğini ifade eden Başkan Besler, çelenk sunumunun ardından Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek'i makamında ziyaret etti. Başkan Çiçek, sosyal aktiviteleri ile Başkan Besler'i Tokat'ta faklı alanlarda görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, yapılacak çalışmalarda belediye olarak yanlarında olacaklarını söyledi.

THK'DAN HER İLE BİR YURT BİNASI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 13:39:01
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 14:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
grkyk IP: 206.53.153.xxx Tarih : 17.02.2010 02:26:56

Buradanda anliyoruzki tokata havaalani acilma projeleri mega baskanin mega projeleri arasnda yok.islh okursun bu mesaji adnan cicek.okdr insan hala beklior havaalini diye birde gidip thk ya tokatlilar icin luks imkanlar? sagliyacagindan peskes cekilirse cidden ck yazik olur.once acilsin hawaalin soradan gelsin ucus hobileri.onada grk var tabiki ama once havaalini sart.lutfen tokatta 2010da patlataciginiz bombalaara(bi onceki baslikta dedginiz gibi) havaalininda katin.