7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokatlı kadınların Cafe'si var!

Özlem Sezgin, Tokat’ta bir ilki gerçekleştirmek ve bayanların hoşça vakit geçirebilecekleri bir ortamı değerlendirme arzusuyla yola çıktığını belirterek, "Tokat’ta böyle bir yerin gerekli olduğunu gördüm. Kendime ve çevreme güvenerek yola çıktım. Burada kadınları ilgilendiren her türlü faaliyet gerçekleştirilebilecek. Bayanlar çay günü, özel toplantılar, kına gecesi gibi özel günlerini rahatça yapabilecekler" dedi.

Sezgin, KOSGEB kredisiyle işyerini kurma hazırlığında iken bir kaç kişinin olumsuz düşündüğünü belirterek, "Ben, buranın bayanlar tarafından yoğun ilgi göreceği kanaatindeyim. Biraz da müşterinin talebine göre hareket ederek, müşterilerimize değişik tatlar sunacağız" şeklinde konuştu.

Tokatlı bayanlara özel olarak tek olma özelliği bulunan Cafe’nin ismi de ilginç, Falanca Cafe. Özlem hanım bu ismi nasıl bulduklarını ise şöyle anlattı:
"Listeye bir çok isim yazmıştım. Listenin en sonuna falan filan diye yazınca falanca ismi aklımıza geldi. Esprili olacağı ve akılda kalabileceği düşüncesi ile bu isim oldu

NURHAN İÇMEZ- TOKAT (İHA) -
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2004 Cuma 16:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?