7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokatspor, Antalyaspor'u bekliyor

TOKATSPOR, ANTALYASPOR'U BEKLİYOR

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Tokatspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nı almak gibi bir hedefi olmadığını ifade ederek, "Tokatspor'un tek bir hedefi var. Tokat'ın tanıtımını, ekonomisi, kültürü, doğal güzellikleri ile yapmak" dedi.

TFF 2. Lig takımlarından Tokatspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde konuk edeceği Süper Lig takımlarından Antalyaspor maçı öncesinde haftanın son hazırlığını Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda yaptı. Güneşli havada yapılan antrenmanda futbolcular şut çalışması yaptı. Maça takım olarak hazır olduklarını ifade eden Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, şehirde beklediği hareketliliği görememekten yakındı. Altunsoy, "Tokatspor'un pazar günü Süper Lig'in seçkin takımlarından Antalyaspor'la maçı var. Şehirde

ben bir hareketlilik görmüyorum. Bu maçlar kamuoyunda alışkanlık mı yaptı veya yeteri kadar ilgi görmüyor mu bilmiyorum. Ama şu var ki ben biraz daha hareketlilik ve canlılığın olmasını bekliyordum maçtan önce. Havalarda iyi seyrediyor. İnşallah maç günü bu hareketliliği yaşarız. Tokatspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nı alması gibi bir hedefi yok. Tek bir hedefi var. Tokat'ın tanıtımını, ekonomisi, kültürü, doğal güzellikleri ile yapmak. Onun dışında bir amaç yok. Başarabildiğimiz kadar Türkiye kupasının

gelecek gelirlerini kulübün kasasına sokmak. Guruplara kalmak gibi bir hedefimiz vardı onu başardık. Bir başka amacımızda Tokat taraftarına Bank Asya, Süper Lig takımlarını izlettirmek. Pazar günü dolu tribünlere karşı maç oynamayı istiyoruz. Ciddi olarak bu maçı önemsiyoruz" dedi.

Altunsoy, takımda Aytaç'la Fatih'in sakatlığı devam ettiğini sözlerine ekledi. Tokatspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Gökhan Köse ise herkesin maça bilet alarak girmesini beklediklerini ifade ederek, "Tokat halkını göreve çağırıyoruz. Tokatspor'un maddi anlamda problemlerini gidermek için yönetim kurulu bütün çabasını gösteriyor ama destek bulamıyor. Biz bu anlamda maça seyircimizin bilet alarak gelmelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, Antalyaspor'un yaklaşık 150 kişilik bir kafile ile gelmesinin beklendiği bildirildi.

TOKATSPOR, ANTALYASPOR'U BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 16:51:04
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 19:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?