8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Tokatspor sezonu açtı

TOKATSPOR SEZONU AÇTI

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, takımın bugün itibariyle kamp programına başladığını, transfer çalışmalarının ise 10 gün içinde netlik kazanacağını kaydetti.

TFF 2. Lig takımlarından Tokatspor yeni sezona yine iddialı olarak giriyor. Bank Asya 1. Lig'in kapsından dönen Tokatspor yeni Teknik Direktörü Turgut Uçar'la mücadeleye başlayacak. Tokatspor Adnan Çiçek Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Çakırtaş, bugün itibariyle kamp programı ve sporcuların toplanması başladığını söyledi. 10-12 gün içerisinde tesislerde ikinci etap kampın ise Bolu'da ağustos ayı içerisinde yapılacağını ifade eden Çakırtaş, "Transfer konusunda görüşülen oyuncular fazla. 10 gün

içerisinde ciddi mesafe kat edeceğiz. Dış transferde 12 futbolcu ile görüşüyoruz. Gelişmeler oldukça bilgi verilecek dış transferde henüz anlaşılmış bir sporcu yok. Teknik direktörümüz bugün Tokat'ta olacak. Bismillah diyerek bu sezonu başlatmış olacağız. Sezona başlarken menajerimizle anlaşma yaptık. Tokat'ta Tokatspor'a yakışacak sporcularla görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl ki yaşadığımız sıkıntıları yaşamayarak Bank Asya hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Çakırtaş, iç transferde futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Kerem Gülbahar, Yaşar Çetin, Aytaç Uçar, Arif Çoban, Yasin Yener, Fatih Özdemir, Mehmet Dönmezdemir, Gökalp Şeçal ile anlaşılırken; Şahin Gökçe, Aşın Çift. Ögün Özcan, Serkan Dökme ve Taner Savur ile görüşmelerin devam ediyor. Ali Yaman, Sefa Çağlar, Abdulaziz Tanyeri, Sefa Çağlar, Melih Şen, Ferhat Kınık, Emrullah Harman, Oğuz Kamil İnağ, Serkan Doğan, Ersin Uyanık, Oktay Gül ile ise mukavelemiz devam ediyor" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 15:53:02
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 16:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?