7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokatspor'un başarı grafiği yükseliyor

TOKATSPOR'UN BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSELİYOR

Tokatspor'da iki sezon boyunca teknik direktörlük yapan Namık Altunsoy, Tokatspor'un ciddi mesafe kat ettiğini ifade ederek, "Çıtayı düşürecek olan insanların Tokatspor'un çevresinde olamayacağını düşünüyorum" dedi.

Tokatspor eski Teknik Direktörü Namık Altunsoy beraberinde eski Yardımcı Antrenör Engin Selvi, Tokatspor Yönetim Kurulu üyesi ve Muhasip İsmail Savaş ile sezonun değerlendirmesini basın mensuplarına yaptı. Tokatspor Kulübü ile yapmış olduğu 2 yıllık mukavelenin sona erdiğini ifade eden Altunsoy, önümüzdeki sezon için gelen bazı teklifler olduğunu söyledi. Tokatspor'da yükselen çıtanın bundan sonra kesinlikle düşmeyeceğini ifade eden Altunsoy, "Bu nedenle geldiğimiz noktada şundan dolayı mutluyum. Çıtayı

düşürecek olan insanların Tokatspor'un çevresinde olamayacağını düşünüyorum. Bu yüzden Tokatspor'da göreve gelecek arkadaşların bu hesapları iyi yapması lazım. Tokatspor'a nasıl faydalı oluruz? Tokatspor'u gelinen noktadan daha yukarı nasıl taşırız? Bunun muhasebesinin iyi yapılarak adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü camiamız büyük başarıları yaşadı. Bundan sonra gelecek küçük başarılar onları mutlu etmeyecektir" dedi.

Altunsoy, 3.Lig'den 2.Lig'e çıkmış şampiyon bir takımı teslim aldıklarını hatırlatarak, "Bu takımın üzerine bir şeyler koymak tek gayemiz ve tek arzumuzdu. 2 defa Türkiye Kupasında gruplara kalma başarısını gösteren bir takım, 2 defa yükselme grubuna kalan bir takım, 2 defa yükselme grubunda 3.olan bir takım ve 2 defada play-off oynayan bir takım. Şimdi bunları yan yana getirdiğimiz zaman Tokatspor ciddi manada mesafe kat etmiştir. Yani yapılan işleri okuyoruz ve takip ediyoruz. Bazı olayları çok

abartarak sunuyoruz. Özellikle Tokatspor'u bu noktaya taşıyan yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularımızın zaman zaman haksızlığa maruz kaldığını görüyoruz" diye konuştu.

TOKATSPOR'UN BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 14:20:05
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 16:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?