9
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Tokat'ta Alişan rüzgarı

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde 12. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne alan Alişan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

Turhal Şehir Stadyumu'nda yapılan konseri 10 binin üzerinde vatandaş izledi. Konser öncesi bir konuşma yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, halkın üzerinde baskı uygulayan, tepeden bakan değil, insanları seven kucaklayan bir siyasi anlayışla belediye başkanlığı yaptığını ifade ederek, "Onun için Turhal'da huzur var. Bu destekleriniz bizlere bir kat daha çalışma heyecanı veriyor" dedi. 

Konser programında yerel sanatçılarından Yeşim, sempatik hareketleriyle seyircileri coşturdu. Bu arada halkın yoğun ilgisi arasında konser alanına özel bir araçla giren Alişan, sahneye çıktığında adeta yer yerinden oynadı. Havai fişek gösterileri arasında ilk parçasını seslendiren Alişan, uzun zamandır böylesine coşkulu, kalabalık bir izleyici görmediğini söyledi. Konserde yeni bir albüm çıkaracağı haberini veren Alişan, "Bayram haftası yeni albümle, yeni şarkı-türkülerle karşınızda olacağım" dedi. Konserine hareketli parçalar eşliğinde devam eden Alişan, sahnede davul çaldı. Halk oyunları ekibiyle sahnede Tokat türküleri eşliğinde oynayan Alişan, Turhallılar'a unutulmaz bir gece yaşattı. 

Konser sonunda Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Alişan'a günün anısına plaket verirken, ayrıca ceviz sandık hediye etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Alişan, hayranlarının yoğun ilgisi arasından konser alanından özel bir araçla ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 11:55:35
Güncelleme :28 Ağustos 2006 Pazartesi 13:33:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?