8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Tokat'ta patlama panik yarattı

Edinilen bilgiye göre, il merkezi Karşıyaka semti Fatih Caddesi Alperen Apartmanı önünde park halinde bulunan 60 HA 535 plakalı otomobilde, bilinmeyen bir nedenle saat 03.30 sularında patlama meydana geldi. Patlama sesi ile uyanan mahalle sakinleri, olayı güvenlik güçlerine bildirdi. Otomobilin ön kısmında meydana gelen patlamanın etkisiyle, yanında bulunan bir araç ve çevrede bulunan bazı evlerin camları kırıldı.


Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri inceleme başlatırken, patlamanın meydana geliş sebebiyle ilgili olarak henüz bir açıklama yapılmadı.


Öte yandan patlamanın Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOPÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kenan Kara’nın otomobilinde meydana gelmesi, akıllarda soru işareti bırakırken, patlamanın BESYO sınavları ile ilgili olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı

iha-tokat
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2004 Cumartesi 10:35:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali rıza yılmaz IP: 195.175.37.xxx Tarih : 24.09.2004 20:24:48
gerçekten çok acı bi olay çok üzüldüm ama olacağı varmış bende tokatlıyım ama hiç tpkata gitmedimsadece 5_6 kez nerdeyse hiç uzun süre hiçkalmadımmemleketimi çok seviyorum ve iyiakşamlar siliyorun