7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

TOKİ konutlarının temeli atıldı

NİKSAR'DA 3. ETAP TOKİ KONUTLARININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Tokat'ın Niksar ilçesinde 3. etap 296 konutla birlikte 24 derslikli ilköğretim okulu ve ticaret merkezinin temeli törenle atıldı.

Niksar ilçesine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce(TOKİ) yaptırılacak olan konutların temel atma törenine Vali Şerif Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Derebağ mevkisinde yapılan tören konuşma yapan Başkan Yadigar, ilçenin geleceğine dönük çok önemli bir yatırımın temelini atıldığını kaydetti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Niksar'a şu ana kadar yapılan yatırımların yetmeyeceğini belirterek, daha çok yatırım yapacaklarını kaydetti.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksek, Türkiye'de birçok ilçenin 1. etap TOKİ konutlarının olmadığını, Niksar'da ise 3. etabının temelinin atılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Son olarak kürsüye gelen Vali Şerif Yılmaz, bugüne kadar Tokat genelinde TOKİ tarafından sosyal alanlarıyla birlikte 2 bin 154 adet konut yapıldığına dikkat çekti. Niksar ilçesinde ise bu sayının 480 adet olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, "Bugün temelini atacağımız 296 adet konut ile birlikte Niksar'da bu sayı toplamda 776 adet konuta ulaşacaktır. Yapmış oldukları bu başarılı çalışmalardan ötürü TOKİ'de çalışan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyor, yapılacak olan bu konut ve tesislerin ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından butona basılarak temel atıldı.

NİKSAR'DA 3. ETAP TOKİ KONUTLARININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI
NİKSAR'DA 3. ETAP TOKİ KONUTLARININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 17:59:03
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 18:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?