20
Nisan
2024
Cumartesi
TOKAT

Traktör sürücülerine reflektör uyarısı!

Tokat İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri tarafından traktör römorklarında reflektör ve tepe lambası olmayanlar uyarıldı.

Tokat'ta sebze ve meyve üretiminde hasat döneminin başlaması ile birlikte artan traktör kazalarına karşı jandarma ekipleri uygulama yaptı. Jandarma ekipleri, traktör üzerinde sarı ikaz tepe lambası ve römorklarda reflektör bulunmayan traktörleri kontrol etti.

Römorkunda reflektör bulunmayan traktör sürücülerine reflektör dağıtılırken, römorkta yolcu taşıyanlar uyarıldı. Bir traktör römorkunda yolcu olarak binen kadın araçtan indirilerek minibüsle gideceği köye gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2013 Perşembe 13:22:43
Güncelleme :25 Temmuz 2013 Perşembe 13:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakan KARADAĞ IP: 193.140.182.xxx Tarih : 23.08.2013 10:19:17

 Emniyet birimlerine teşekkür ediyoruz fkat yetersiz olduğunu bildiririm. Gece yolculuk adeta çile. Her an önünde bir gölge gibi beliriyor traktörler. Hele römorkları yüklü olunca reflektör veya başka uyarıcıda yok üzerinde, çk tehlikeli oluyor. Araç muayenelerinde bu kriterlerde gözetilmeli. Traktörlerin muayenesinde sadece traktöre bakılıyor ama traktör sadece motoruyla yola çıkmıyor  bununda göz önünde bulundurulması gerekli. Araç muayenesi sadece para almak için yapılan bir uygulama olmamalı. Benim sıfır aracımın her yerine bakılıyor ancak traktörlerin veya diğer araçların kontrolü yeterince yapılmıyor.