7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Vali Nasuhbeyoğlu İftar çadırında

Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, orucunu vatandaşlarla birlikte iftar çadırında açtı. Tokat Belediyesi tarafından ilk defa kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte olan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Tokat Belediyesi’nin faaliyetinden dolayı Başkan Adnan Çiçek’e teşekkür ederek, "Bu konu Tokat’ta bir eksiklikti bu giderildi. Burada ayrı bir güzellik daha var. Her akşam Tokatlı bir esnafımız, sanayicimiz iftara gelen vatandaşlarımız yemek veriyor" dedi.

Hayır sever vatandaşlara seslenerek bu yardımların sadece Ramazan ayıyla sınırlı kalmamasını isteyen Vali Nasuhbeyoğlu, "Belediye Aşevi’ne 12 ay vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum. Burada her akşam bir iş adamımızın isminin yazıldığı tabela Ramazan ayından sonra aşevine gidecek, orda da o isimleri görmek bizi mutlu edecek. Bu anlamda Tokat Valiliği olarak yardımlarımız ve desteklerimiz devam ediyor. El birliği, gönül birliği edildiği zaman, ülkemizde fakir mağdur insan kalmaz diyoruz. İmkanı olan insanların mutlaka fakir ve yetime sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu.

Tokat Belediyesi tarafından iftar çadırında verilen yemeğe, Vali Ayhan Nasuhebyoğlu, Belediye Başkanı Adnan Çiçek, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

tokat
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2004 Çarşamba 09:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?