7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Vali Yazıcıoğlu Tokat'ta unutulmadı

Tokat Gıj Gıj Dağı’nda yapılan 2. Recep Yazıcıoğlu Dağ Koşusu ve Yürüyüşü’ne Vali Yardımcısı Selçuk Botsalı, Milli Eğitim İl Müdürü Ömer Albayrak ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin katıldı. Gıj Gıj Dağı’nda yapılan yürüyüş sonrası ise 1985 ve üstü gençlerin katıldığı 3 bin metre dağ koşusu yapıldı. Koşunun startını veren Vali Yardımcısı Selçuk Botsalı, Tokat’ın spor ve atletizm alanında Türkiye’nin en seçkin illeri arasında temsil edileceğini belirterek sporculara başarılar diledi.

Yaklaşık 60 öğrencinin katıldığı erkekler kategorisinde 1. Ali Esmer, 2. Ferhat Aydın, 3. Kamuran Kabaksız olurken bayanlar kategorisinde ise 1. Esra Solmaz, 2. Nuray Bağcan ve 3. Kübra Bellitaş oldu. Dereceye giren sporculara madalya ve teşekkür belgeleri Vali Yardımcısı Selçuk Botsalı tarafından verildi. Ayrıca ilk 10’a giren sporculara da katılım belgesi verildi.
Tokat’ın spor ve atletizm alanında 10 yıl içerisinde Türkiye’nin en seçkin illeri arasında temsil edileceğini ifade eden Vali Yardımcısı Botsalı, başarıların tüm spor alanında devam etmesi gerektiğini söyledi

tokat
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2004 Cumartesi 14:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?