7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Yeşilyurt'a teşekkür plaketi

YEŞİLYURT'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt'a Bedestenlioğlu Spor Kulüp Başkanı Fazlı Akdağ desteklerinden dolayı teşekkür plaket takdim etti.

Plaket töreninde duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt, spora desteklerinin devam edeceğini kaydetti. Yeşilyurt, ayrıca Amasya ve Çorum ili yöneticileri ile Yeşilırmak Kalkınma Havzası Kalkınma Birliği olarak Almanya ve Çek Cumhuriyeti'ne yaptıkları geziyi değerlendirdi. Almanya'da Karadeniz Derneğiyle yaptıkları toplantıda kendilerine Türkiye ile ilgili yöneltilen soruları cevapladıklarını ifade eden Yeşilyurt, "Hemşehrilerimiz bilgilendirdik. Şuan ülkemizdeki yapılan çalışmaları desteklemelerini istedim. Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını ifade ederek birçok konuda Almanya ile kıyasladım. Bir kahveye gittim orada sigara içildiğini gördüm. Bizim ülkemizde öyle bir şey göremezsin. Birçok konuda Avrupa ile artık ülke olarak boy ölçüşüyoruz. Ama alt yapı, çevreye verdikleri önem şehircilik anlayışlarını gördüm. Bunlarda bizim eksiklerimiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 19:06:02
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 22:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murafet özdemir (kücük aga) IP: 188.110.100.xxx Tarih : 18.03.2010 19:33:53

Sayın yeşilyurda bu desdeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim  muhlis yeşil yurdu yakınen tanırım tüm görevlerinde başarılı oldugunnu biliyorum ayrıca önceki görevlerinde köy işleri müdürlügünde herköye kendisi gidip halhatır saran kar kış köyyollarının  yogun kar yagışlarında  kapalı köy yolu olmamıştır  tokatımızın altı yüzün üzerinde köyü vardır sayın yeşilyurda tokatın tek tek köylerini sorun muhtarından ihtiyar heyetine kadar beldesinden başkanına kadar hepsiyle tek tek diyolok icinde olmuştursayın muhlis yeşilyurda başarılar dilerim murafet özdemir  demircili